Το babka, το εβραϊκο γεμιστό τσουρέκι, έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Το έχουμε δει με διάφορες γεμίσεις, π.χ. βούτυρο και κανέλα, μήλο, μαρμελάδα, ακόμα και κολοκύθα, αυτή όμως που προτιμούν οι περισσότεροι είναι το άλειμμα πραλίνας ή η σοκολάτα. Εμείς πάμε με τη δεύτερη επιλογή και φτιάχνουμε μια κρέμα από βούτυρο, λιωμένη σοκολάτα και κακάο, που είναι πιο ισορροπημένη και λιγότερο γλυκερή.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο
Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr