Κι αυτόν τον μήνα βγήκαμε, δοκιμάσαμε, ξαναβγήκαμε, ξαναδοκιμάσαμε, κι αυτά είναι μερικά από τα μέρη και τα πιάτα τους που χαρήκαμε πιο πολύ. Για διαφορετικούς λόγους το καθένα. Εντός και εκτός Αθηνών.
Διαβάστε περισσότερα στον ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟ
Ωραίο σουβλάκι με νόστιμη σαλτσούλα στη Νίκαια, ιδιωματικό φαγητό στα ξύλα στον Νέο Κόσμο, μια σπιτική κουζίνα με διεθνείς επιρροές στα Χανιά, και όχι μόνο.
Κι αυτόν τον μήνα βγήκαμε, δοκιμάσαμε, ξαναβγήκαμε, ξαναδοκιμάσαμε, κι αυτά είναι μερικά από τα μέρη και τα πιάτα τους που χαρήκαμε πιο πολύ. Για διαφορετικούς λόγους το καθένα. Εντός και εκτός Αθηνών.
Διαβάστε περισσότερα στον ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟ