Mπουρεκάκια με βραστή ζύμη, γεμιστά με φέτα

Mπουρεκάκια με βραστή ζύμη, γεμιστά με φέτα

Πριν από χρόνια η Εύη Βουτσινά κατέγραψε τη συνταγή στην Εβραϊκή Κοινότητα της Θεσσαλονίκης. Εδώ μια πιο εύκολη γέμιση με τυρί, για τα μπουρεκάκια με βραστή ζύμη

15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Τεμάχια: 15

Για τη ζύμη

  •  300 ml ελαιόλαδο
  •  περίπου 900 ml νερό
  •  1 κουτ. γλυκού αλάτι
  •  αλεύρι για όλες τις χρήσεις, όσο χρειαστεί (γύρω στο 1 κιλό)

Για τη γέμιση

  •  1/2 κιλό φέτα
  •  3 αυγά, χτυπημένα
  •  μαύρο πιπέρι, όσο μας αρέσει
  •  λάδι για την επιφάνεια

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT