Χοιρινή σπάλα με ντομάτα και γραβιέρα στη γάστρα

Χοιρινή σπάλα με ντομάτα και γραβιέρα στη γάστρα

25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια παρόμοια συνταγή κάνουν και στην Κληματαριά και την αργοψήνουν στις χειροποίητες γάστρες που έχουν μαστορέψει οι ιδιοκτήτες. Η Μαρία Σώτου, μία εκ των ιδιοκτητών, προτείνει προαιρετικά να μπήξουμε μικρά κομμάτια από κυδώνι μαζί με τα σκόρδα στη σάρκα του χοιρινού, γιατί αυτό, λέει, θα προσδώσει γλυκόξινη νοστιμιά. Ιδανικά προετοιμάζουμε το φαγητό από την προηγούμενη μέρα και το αφήνουμε στο ψυγείο, για να μαριναριστεί πριν το ψήσουμε.

30′ προετοιμασία
2 ώρες και 30′ μαγείρεμα

1 ημέρα αναμονή

Σύνολο: 1 ημέρα και 3 ώρες

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT