Γλυκό ψωμί (pan dolce) με φρουί γκλασέ λεμόνι

Γλυκό ψωμί (pan dolce) με φρουί γκλασέ λεμόνι

13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ποιος είπε ότι το καλό ψωμί δεν μπορεί να είναι γλυκό; Αυτό το υπέροχο γλυκό ψωμί με φρουί γκλασε και λεμόνι θα σας πείσει για το αντίθετο!

10′ προετοιμασία
2 ώρες και 30′ μαγείρεμα

30′ αναμονή

Σύνολο: 3 ώρες και 10′

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT