Τόρτα πιεμόντε με κρεμ ανγκλέζ

Ενα τυπικό ψητό γλύκισμα της περιοχής του Πιεμόντε, που φημίζεται για το φουντούκι της

9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα τυπικό ψητό γλύκισμα της περιοχής του Πιεμόντε, που φημίζεται για το φουντούκι της. Εξυπακούεται ότι γίνεται με φουντούκι αλεσμένο σε σκόνη, που παίζει τον ρόλο αλευριού.

Διαβάστε αναλυτικά στον Γαστρονόμο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT