Πίτσα νηστίσιμη με ντομάτες και πιπεριές

Πίτσα νηστίσιμη με ντομάτες και πιπεριές

Η πίτσα αυτή περιέχει λάδι, αλλά όχι γαλακτοκομικά και τυροκομικά. Η ζύμη γίνεται τραγανή και η επικάλυψη είναι πλουσιότατη.

13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ετοίμασε ο Βεδουίνος Χμετ Όντα, ένας από τους αρχιμάγειρες της Μονής Αγίας Αικατερίνης στο Όρος Σινά, που τα καταφέρνει εξίσου καλά με τα βεδουίνικα, τα ελληνικά και τα διεθνή μαγειρέματα.

1 ώρα προετοιμασία
30′ ψήσιμο
45′ αναμονή
Σύνολο: 2 ώρες και 15′
 
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT