Υλικά
Τεμάχια: 16-18
Για τη ζύμη
- 500 γρ. αλεύρι για τσουρέκι
- 1 κουτ. σούπας ξηρή μαγιά
- 80 γρ. ζάχαρη
- 1/2 κουτ. γλυκού αλάτι
- 200 ml φρέσκο γάλα, πλήρες
- 1 αυγό
- 1 ασπράδι αυγού
- 80 γρ. βούτυρο αγελάδας, σε κομμάτια
Για την πραλίνα φυστικιού
- 300 γρ. φυστίκια Αιγίνης (ψίχα), ωμά, ανάλατα
- 150 γρ. ζάχαρη
- 1/2 κοφτό κουτ. γλυκού αλάτι
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.