Υλικά
Μερίδες: 6
- 1 κιλό καλαμάρια, καθαρισμένα και κομμένα σε ροδέλες
- 50 γρ. καστανή ζάχαρη
- 1 σκελίδα σκόρδου, λιωμένη
- 60 ml fish sauce * (σάλτσα ψαριών, ιδιαίτερα αλμυρή)
- 1 κουτ. σούπας πάστα ταμαρίνδης * (πολτός από τον καρπό του δέντρου ταμάρινθος, όξινος και αρωματικός)
- 40 ml sriracha sauce * (σάλτσα από καυτερές πιπεριές και σκόρδο)
- 2 μέτρια κρεμμύδια, σε λεπτές φέτες
- 2 μεγάλα καρότα, σε λεπτά μπαστουνάκια
- 100 γρ. φύτρες φασολιού (σε μεγάλα σούπερ μάρκετ και ασιατικά τρόφιμα)
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.