Με γκανάς σοκολάτας και γλυκό κουταλιού βύσσινο, αυτά τα τσουρεκάκια, που είναι πολύ ωραία ιδέα και για το λαμπριάτικο τραπέζι, είναι γλύκισμα περιωπής.
Για τα γεμιστά τσουρεκάκια, ξεκινάμε και βάζουμε την κουβερτούρα σε ένα μεγάλο μπολ. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να κάψει, αλλά να μην αφρίσει και φουσκώσει.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο
Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr