Ένας απολαυστικός τρόπος για να φάμε νηστίσιμες συνταγές και να μη νιώσουμε ότι στερούμαστε γεύσεις είναι να μαγειρέψουμε τα θαλασσινά, τα λαχανικά και τους ξηρούς καρπούς με ζυμαρικά. Φαντασία να έχουμε και διάθεση να πειραματιστούμε. Τα σπαγγέτι για παράδειγμα, μπορούν να μεταφορφωθούν σε μία πεντανόστιμη και γρήγορη γαριδομακαρονάδα, ή μια απλή μακαρονάδα με σάλτσα από εποχικά λαχανικά, ακόμη και παστιτσάδα με σουπιές ή λινγκουίνι. Ή σε ένα πανεύκολο σπαγγέτι aglio e olio.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.