Βαφτιστήρια, συγνώμη. Αυτά τα σοκολατένια αυγά θα τα κρατήσουμε για εμάς

Βαφτιστήρια, συγνώμη. Αυτά τα σοκολατένια αυγά θα τα κρατήσουμε για εμάς

Ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο ιδιαίτερα σοκολατένια αυγά της Αθήνας και τώρα δεν θέλουμε να τα μοιραστούμε.

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γάλακτος ή μπίτερ; Με γέμιση ή με έκπληξη; Μίνιμαλ, φαντεζί ή τελείως απρόβλεπτα; Τα ωραιότερα σοκολατένια αυγά που ετοίμασαν τα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας βρίσκονται εδώ.

Το αυγό έκανε το αυγό, στο Ourse

Ένα φουτουριστικό αυγό που βγαίνει μέσα από ένα άλλο αυγό έχει ετοιμάσει ο pastry chef Σπύρος Πεδιαδιτάκης. Tο (μέσα) αυγό είναι φτιαγμένο από πλούσια πραλίνα φουντουκιού με τραγανή γέμιση, καραμελωμένη λευκή σοκολάτα και ανθό αλατιού. Το περιβάλλει ένα κέλυφος σκούρας σοκολάτας, περιεκτικότητας 65% σε κακάο.

Μυστρά 39, Γλυφάδα, T/212-10.67.019

Σε αυγοθήκη, από τις Esophy x Kora

Οι Esophy που παρασκευάζουν τις νόστιμες, χειροποίητες σοκολάτες με τα εντυπωσιακά περιτυλίγματα, συνεργάζονται με την Kora και δημιουργούν ειδικά για το Πάσχα ρεαλιστικά μίνι αυγουλάκια που μπαίνουν ανά εξάδες σε αυγοθήκες. Πρόκειται για αυγά λευκής σοκολάτας με καραμελωμένα κομμάτια κρουασάν από δημοφιλή φούρνο της Αναγνωστοπούλου. Πωλούνται ξεχωριστά, στην χάρτινη αυγοθήκη τους, ή ως μέρος του πασχαλιάτικου καλαθιού της Kora, το οποίο περιλαμβάνει διάφορες λιχουδιές –από σοκολατένια babka μέχρι χειροποίητα κεριά από μελισσοκέρι.

Π.Αναγνωστοπούλου 44, Κολωνάκι, Τ/ 210-36.27.855 & korabakery.com

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT