Ελληνικό αρνί λαδορίγανη, ψημένο σε κληματόβεργες στον φούρνο

Ελληνικό αρνί λαδορίγανη, ψημένο σε κληματόβεργες στον φούρνο

Αρνί λαδορίγανη στον φούρνο ψημένο σε κληματόβεργες στο ταψί, που λειτουργούν σαν σχάρα για το κρέας και του προσδίδουν εξαιρετικό άρωμα και γεύση. Σερβίρουμε με ψητά σπαράγγια ή με πατάτες φούρνου.

17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 6

  •  1 αρνίσιο μπούτι (1 ½ – 2 κιλά)
  •  1 γεμάτη κουτ. σούπας ρίγανη ξερή, τριμμένη
  •  4 κλωνάρια φρέσκο δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο, ή 2 κουτ. σούπας ξερό
  •  6 σκελίδες σκόρδο, κομμένες στη μέση
  •  ο χυμός από 1 μεγάλο λεμόνι
  •  40 ml λευκό, ξηρό κρασί
  •  40 ml ελαιόλαδο
  •  αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT