Πώς επιλέγουμε το κρασί για το τραπέζι του Πάσχα

Πώς επιλέγουμε το κρασί για το τραπέζι του Πάσχα

Με τι κρασί θα συνοδεύσουμε τη «δύσκολη» μαγειρίτσα ή το απαιτητικό κοκορέτσι; Ο σομελιέ Άρης Σκλαβενίτης μάς δίνει το δικό του λυσάρι.

34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Πάσχα ήταν πάντα μια γιορτή που την περνούσα μαζί με την οικογένειά μου στη Λευκάδα, από όπου και κατάγομαι, και ήταν για μένα μια τρομερή ευκαιρία απόδρασης. Μεγαλώνοντας κατάλαβα επίσης ότι το πιο σημαντικό για να απολαύσουμε ένα κρασί είναι να το πιούμε μαζί με άτομα που αγαπάμε. Φυσικά, μας επηρεάζουν και οι εξωτερικές συνθήκες· δεν είναι το ίδιο να δοκιμάζουμε κρασιά τον χειμώνα με κρύο και με βροχή και το ίδιο το Πάσχα ή το καλοκαίρι, με τη θερμοκρασία σιγά σιγά να έχει πάρει ανοδική πορεία.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT