Υλικά
Τεμάχια: για περίπου 40 κεφτεδάκια
Για τα κεφτεδάκια
- 100 ml ελαιόλαδο
- 2 μέτρια κρεμμύδια, κομμένα σε πολύ λεπτά καρέ
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 1/3 μάτσο καυκαλήθρες, ψιλοκομμένες
- 1/3 μάτσο μυρώνια, ψιλοκομμένα
- 1 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς, από ελιά
- 2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες
- 450 γρ. ψίχα από μπαγιάτικο ψωμί, σε μεγάλα κομμάτια, μουσκεμένη καλά σε λίγο γάλα και καλά στυμμένη
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.