Κεφτέδες με φρέσκα κρεμμυδάκια και μυρόχορτα ανοιξιάτικα

Κεφτέδες με φρέσκα κρεμμυδάκια και μυρόχορτα ανοιξιάτικα

Αυτά τα κεφτεδάκια είναι άλλο πράγμα και θα γίνουν ανάρπαστα από όλη την οικογένεια, ειδικά από τα παιδιά. Συνοδεύστε τα με πατάτες τηγανητές, τι άλλο;

19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Τεμάχια: για περίπου 40 κεφτεδάκια

Για τα κεφτεδάκια

  •  100 ml ελαιόλαδο
  •  2 μέτρια κρεμμύδια, κομμένα σε πολύ λεπτά καρέ
  •  2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
  •  1/3 μάτσο καυκαλήθρες, ψιλοκομμένες
  •  1/3 μάτσο μυρώνια, ψιλοκομμένα
  •  1 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς, από ελιά
  •  2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες
  •  450 γρ. ψίχα από μπαγιάτικο ψωμί, σε μεγάλα κομμάτια, μουσκεμένη καλά σε λίγο γάλα και καλά στυμμένη

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT