Φυτρώνουν ακόμα και στα πεζοδρόμια και στους τοίχους, στις τσιμεντένιες γωνιές της πόλης, σαν μια κραυγή της φύσης που ξυπνάει και μας σκουντάει να ανακαλύψουμε τον πλούτο της. Καιρός να πάρουμε την ανοιξιάτικη χλωρίδα στα σοβαρά. Την άγρια αλλά και την καλλιεργούμενη. Να της ανοίξουμε μια πόρτα στην κουζίνα μας.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο
Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr