Αυτό το γλυκό μοιάζει με το κιουνεφέ, το ανατολίτικο σιροπιαστό γλυκό με κανταΐφι γεμιστό με τυρί. Η διαφορά είναι ότι εδώ το γεμίζουμε με μια κρέμα τυριού σαν αυτή του τσίζκεϊκ, ενώ το κιουνεφέ περιέχει σκέτο τυρί, από ένα είδος μαστιχωτό σαν την κίτρινη μοτσαρέλα.
Υλικά
Κομμάτια: 18
Για το σιρόπι
- 400 γρ. ζάχαρη
- 200 γρ. νερό
- 1 κουτ. γλυκού χυμός λεμονιού
- 1/2 ξυλάκι κανέλας
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο