Τσουκνιδοκεφτέδες κάνουν την άνοιξη σε πολλά χωριά της Ελλάδας. Είναι αρωματικοί και με γλυκιά, χορταρένια γεύση, ένας μεζές-μάλαμα.
Υλικά
Μερίδες: 6-8
- 50 γρ. ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 150 γρ. πράσο, ψιλοκομμένο
- 150 γρ. φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 1 κιλό φύλλα τσουκνίδας, ψιλοκομμένα (τα καθαρίζουμε φορώντας γάντια)
- 500 γρ. φύλλα σπανάκι, ψιλοκομμένα
- 1 μάτσο μυρώνια, ψιλοκομμένα
- 1 μάτσο καυκαλήθρες, ψιλοκομμένες
- 1 μάτσο μάραθος, ψιλοκομμένος
- 1 μάτσο δυόσμος, ψιλοκομμένος