Τσουκνιδοκεφτέδες

Αρωματικοί και με γλυκιά, χορταρένια γεύση. Οι τσουκνιδοκεφτέδες είναι μεζές-μάλαμα

21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τσουκνιδοκεφτέδες κάνουν την άνοιξη σε πολλά χωριά της Ελλάδας. Είναι αρωματικοί και με γλυκιά, χορταρένια γεύση, ένας μεζές-μάλαμα.

Υλικά

Μερίδες: 6-8

  •  50 γρ. ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  •  150 γρ. πράσο, ψιλοκομμένο
  •  150 γρ. φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
  •  1 κιλό φύλλα τσουκνίδας, ψιλοκομμένα (τα καθαρίζουμε φορώντας γάντια)
  •  500 γρ. φύλλα σπανάκι, ψιλοκομμένα
  •  1 μάτσο μυρώνια, ψιλοκομμένα
  •  1 μάτσο καυκαλήθρες, ψιλοκομμένες
  •  1 μάτσο μάραθος, ψιλοκομμένος
  •  1 μάτσο δυόσμος, ψιλοκομμένος

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT