6 νέα καφέ στην Αθήνα που έχουν κάτι να μας πουν

6 νέα καφέ στην Αθήνα που έχουν κάτι να μας πουν

Από την Καλλιθέα μέχρι το Παγκράτι και από τον Πειραιά μέχρι τα Εξάρχεια, αυτά είναι τα καινούρια καφέ που μας βοηθούν να ξεκινήσουμε τη μέρα

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ξεκινάμε τη μέρα με καλοφτιαγμένο καφέ και νόστιμα σνακ σε έξι φρέσκα μαγαζιά της Αθήνας, από την Καλλιθέα μέχρι το Παγκράτι και από τον Πειραιά μέχρι τα Εξάρχεια.

Pinky Ath: Το μικρό του Κουκακίου

Το μικρούλι Pinky Ath μετράει μόλις λίγους μήνες στο Κουκάκι, άνοιξε λίγες μέρες μετά τα Χριστούγεννα και αμέσως έγινε αγαπητό στη γειτονιά. Η μινιμαλ διακόσμηση, με το ξύλο να κυριαρχεί, όπως και η εξυπηρέτηση από τις έμπειρες barista δημιουργούν μια φιλόξενη ατμόσφαιρα που σου φτιάχνει τη μέρα. Ανοίγουν νωρίς το πρωί και σερβίρουν specialty καφέ από την εταιρεία Cafeistas και συγκεκριμένα το African Blend τους. Προμηθεύονται καθημερινά φουρνιστά και σφολιατοειδή από το ζαχαροπλαστείο Φίλινγκς στο Παγκράτι και φτιάχνουν οι ίδιοι ένα σπιτικό banana bread που γίνεται ανάρπαστο. Μ.Π.

Στρ. Κοντούλη 15, Κουκάκι

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT