Υλικά
Τεμάχια: 24
- 4 γεμάτα φλιτζ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 κουτ. γλυκού αλάτι
- 1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 1⁄2 φλιτζ. τσαγιού νερό
Για την κρέμα φέτας (για 4 μερίδες)
- 150 γρ. φέτα πικάντικη, τριμμένη
- 50 γρ. φρέσκο ανθότυρο, τριμμένο
- 50 γρ. φρέσκο γάλα, πλήρες
- 50 γρ. κρέμα γάλακτος αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.