Υλικά
Μερίδες: 4
- 500 γρ. σιουφιχτά ή άλλα ζυμαρικά της αρεσκείας μας
- 60 ml χυμός λεμονιού
- 8 καρδιές αγκινάρας, καθαρισμένες
- 50 ml ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
- 80 γρ. στάκα (τη βρίσκουμε σε καταστήματα με κρητικά τρόφιμα, όπως Χαλκιαδάκης, Ζουριδάκης, κ.ά., διευθύνσεις στη σελίδα 128)
- 4 αυγά
- 1/2 μάτσο μάραθος, ψιλοκομμένος
- ξύσμα από 1 λεμόνι τριμμένη
- παλαιωμένη κρητική γραβιέρα, για το σερβίρισμα (προαιρετικά)
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο