Σουπιές στιφάδο

Με ούζο, γλυκιά πάπρικα και φρέσκο δυόσμο νοστιμίζει αυτό το εύκολο στιφάδο με σουπιές

22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 4

-1 κιλό σουπιές, καθαρισμένες (αφαιρούμε τα σακουλάκια με το μελάνι, αν περιέχουν)

-50 ml ούζο (ή τσίπουρο, κατά προτίμηση με γλυκάνισο)

-50 ml ελαιόλαδο

-4 μεγάλα ξερά κρεμμύδια, σε μέτριες φέτες

-1 κουτ. γλυκού ζάχαρη

-1 κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά, σε σκόνη

-1 κουτ. γλυκού ρίγανη ξερή

-τα φύλλα από 1/2 μάτσο φρέσκο δυόσμο, ψιλοκομμένα

-1 φύλλο δάφνης

-1 κουτ. γλυκού πελτές ντομάτας

– αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Ολόκληρη η συνταγή στο gastronomos.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT