Γιαουρτόπιτα με πορτοκάλι

Αυτή η γιαουρτόπιτα με πορτοκάλι είναι πλούσια σε γεύση και αρώματα. Απολαύστε τη μετά το γεύμα ή με τον καφέ σας.

11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 8-10

  •  3 μεσαία αυγά
  •  50 γρ. κορν φλάουρ
  •  60 γρ. βούτυρο αγελαδινό, λιωμένο και χλιαρό
  •  400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  •  250 γρ. ζάχαρη
  •  ξύσμα από 1 πορτοκάλι
  •  320 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT