Υλικά
Μερίδες: 8-10
- 3 μεσαία αυγά
- 50 γρ. κορν φλάουρ
- 60 γρ. βούτυρο αγελαδινό, λιωμένο και χλιαρό
- 400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 250 γρ. ζάχαρη
- ξύσμα από 1 πορτοκάλι
- 320 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο
Αυτή η γιαουρτόπιτα με πορτοκάλι είναι πλούσια σε γεύση και αρώματα. Απολαύστε τη μετά το γεύμα ή με τον καφέ σας.
Μερίδες: 8-10
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο