Σαλάτα με ανθότυρο και κουλούρι Θεσσαλονίκης

Σαλάτα με ανθότυρο και κουλούρι Θεσσαλονίκης

Σαλάτα με ανθότυρο και κουλούρι Θεσσαλονίκης, ένα ελαφρύ γεύμα ή συνοδευτικό ψητού κρέατος ή ψαριού.

30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 4

Για τη σαλάτα

  •  1 κουλούρι Θεσσαλονίκης ή 2 φέτες ψωμί με σουσάμι
  •  1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο, για το κουλούρι
  •  2 πράσινες σαλάτες, χοντροκομμένες με το χέρι
  •  16 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
  •  1/2 ματσάκι μαϊντανός (τα φύλλα και τα τρυφερά κοτσάνια), ψιλοκομμένα
  •  1/2 ματσάκι άνηθος (τα φύλλα και τα τρυφερά κοτσάνια), ψιλοκομμένος
  •  5 – 6 κλαράκια φρέσκος δυόσμος (μόνο τα φύλλα), ψιλοκομμένα
  •  τα φύλλα από 5 κλαράκια φρέσκο βασιλικό, ψιλοκομμένα (προαιρετικά)
  •  120 γρ. ανθότυρο, κομματιασμένο
  •  αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για το λαδόξιδο

  •  80 ml ελαιόλαδο
  •  2 κουτ. σούπας ξίδι βαλσαμικό
  •  1/2 κουτ. σούπας μουστάρδα της αρεσκείας μας

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT