Υλικά
Μερίδες: 4
Για τη σαλάτα
- 1 κουλούρι Θεσσαλονίκης ή 2 φέτες ψωμί με σουσάμι
- 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο, για το κουλούρι
- 2 πράσινες σαλάτες, χοντροκομμένες με το χέρι
- 16 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
- 1/2 ματσάκι μαϊντανός (τα φύλλα και τα τρυφερά κοτσάνια), ψιλοκομμένα
- 1/2 ματσάκι άνηθος (τα φύλλα και τα τρυφερά κοτσάνια), ψιλοκομμένος
- 5 – 6 κλαράκια φρέσκος δυόσμος (μόνο τα φύλλα), ψιλοκομμένα
- τα φύλλα από 5 κλαράκια φρέσκο βασιλικό, ψιλοκομμένα (προαιρετικά)
- 120 γρ. ανθότυρο, κομματιασμένο
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για το λαδόξιδο
- 80 ml ελαιόλαδο
- 2 κουτ. σούπας ξίδι βαλσαμικό
- 1/2 κουτ. σούπας μουστάρδα της αρεσκείας μας
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο