Μοσχάρι στην κατσαρόλα: 18 μοναδικές συνταγές και δεκάδες μυστικά

Μοσχάρι στην κατσαρόλα: 18 μοναδικές συνταγές και δεκάδες μυστικά

Ποια κομμάτια είναι κατάλληλα για κατσαρόλα, πώς το μαγειρεύουμε σωστά βήμα βήμα, χρυσές συμβουλές και λαχταριστές συνταγές για όλα τα γούστα

32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ποια κομμάτια είναι κατάλληλα για κατσαρόλα

Τα περισσότερα μέρη του μοσχαριού ενδείκνυνται για μαγείρεμα στην κατσαρόλα. Οι σεφ προτείνουν τα λίγο πιο λιπαρά κομμάτια, καθώς και τα κομμάτια που περιέχουν αρκετό κολλαγόνο, που κάνει τις σάλτσες πλούσιες και πιο ωραία δεμένες. Οι τιμές που παραθέτουμε είναι ενδεικτικές και αφορούν σε αποστεωμένα κομμάτια.

1. Η ελιά ή σβέρκος

Είναι από τα κατεξοχήν κομμάτια που γίνονται στην κατσαρόλα. Όσο πιο κοντά στο κόκαλο είναι το κομμάτι που θα πάρουμε, τόσο πιο μαλακό είναι. Γίνεται ωραία λεμονάτο, βραστό, κοκκινιστό, στιφάδο.
Η τιμή του κυμαίνεται από 8,00 έως 11,00 ευρώ. Το ελληνικό βιολογικό κοστίζει περίπου 17 ευρώ.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT