Για να φτιάξουμε το ψητό τσίζκεϊκ με ανθότυρο, ξεκινάμε με τη βάση.
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στον πολυκόφτη μέχρι να γίνουν λεπτά ψίχουλα. Προσθέτουμε το βούτυρο και χτυπάμε μέχρι να γίνει ένα λασπώδες μείγμα.
Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε στρογγυλή φόρμα με διάμετρο 20-22 εκ., με αποσπώμενη βάση. Αδειάζουμε εκεί το μείγμα και το στρώνουμε ομοιόμορφα.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο
Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr