Ψητό τσίζκεϊκ με ανθότυρο

Ένα υπέροχο ανοιξιάτικο cheesecake με πλούσια κρέμα από ανθότυρο και κρέμα γάλακτος και από πάνω μαρμελάδα φρούτων της αρεσκείας μας.

24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για να φτιάξουμε το ψητό τσίζκεϊκ με ανθότυρο, ξεκινάμε με τη βάση.

Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στον πολυκόφτη μέχρι να γίνουν λεπτά ψίχουλα. Προσθέτουμε το βούτυρο και χτυπάμε μέχρι να γίνει ένα λασπώδες μείγμα.

Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε στρογγυλή φόρμα με διάμετρο 20-22 εκ., με αποσπώμενη βάση. Αδειάζουμε εκεί το μείγμα και το στρώνουμε ομοιόμορφα.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT