«Δεν είμαστε ghost kitchen, αυτό είναι το μόνο σίγουρο!» λένε οι άνθρωποι του Wecook. Σε έναν φωτεινό χώρο περίπου 200 τ.μ. στους Αμπελοκήπους οχτώ μάγειρες δουλεύουν σε ισάριθμες ανοιχτές κουζίνες που επικοινωνούν μεταξύ τους. Από την τζαμαρία οι περαστικοί και οι γείτονες μπορούν να δουν ακριβώς τι γίνεται μέσα (δεν είναι σπάνιο να σταματήσουν, να μπουν μέσα και να μοιραστούν κάποιο σχόλιο). Η εικόνα θυμίζει περισσότερο κάποιον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής (χωρίς τις κάμερες και τους κριτές) παρά μια τυπική, ανήλιαγη, στενή κουζίνα εστιατορίου με φασαρία και φωνές. Ο κάθε σεφ δουλεύει μόνος του, μεθοδικά, στον σταθμό του και σε ένα κεντρικό πάσο το φαγητό πακετάρεται σε γυάλινο ταπεράκια για να φτάσει μέσω διανομής στον παραλήπτη του.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο
Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr