Όσο καλοκαιριάζει, τόσο βρίσκουμε τρόπους να περνάμε ωραία και να βγαίνουμε για φαγητό σε χώρους κοντά στη φύση. Πρόσφατα ανακάλυψα δύο από αυτούς. Ο πρώτος είναι ένα κατάφυτο Περιβόλι στη Βάρη, στο οποίο καλλιεργούνται όλα τα καλούδια, από φρούτα μέχρι λαχανικά, τα οποία μετά τα γεύεσαι στο πιάτο. Το δεύτερο είναι στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στον ισόγειο χώρο μπροστά από τη βιβλιοθήκη. Διαβάζεις ή δουλεύεις στο λάπτοπ σου σε ένα λιτό και μοντέρνο περιβάλλον με απόλυτη ησυχία, κι αν πεινάσεις, στο Agora Bistro, βρίσκεις από σνακ και πρωινά μέχρι μακαρονάδες και φιλέτο με σάλτσα Café de Paris.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο
Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr