Εβρίτικο κουρμπάνι: Αρνάκι στο ταψί με μπουκίτσες ψωμιού μουσκεμένες σε γάλα

Εβρίτικο κουρμπάνι: Αρνάκι στο ταψί με μπουκίτσες ψωμιού μουσκεμένες σε γάλα

Μια από τις πιο σύνθετες και καθαρά εθιμικές εβρίτικες συνταγές που μαγειρεύεται ανήμερα του Πάσχα ή στη γιορτή του Αγίου Γεωργίου

14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 6

Για το κρέας

  •  2 κιλά αρνάκι από μπούτι, πλευρά και χεράκι, με το κόκαλο, σε μεγάλα κομμάτια
  •  100 γρ. βούτυρο αγελαδινό ή βουβαλίσιο, μαλακωμένο σε θερμοκρασία δωματίου
  •  4 φρέσκα κρεμμυδάκια, σε λεπτές ροδέλες
  •  1/2 μάτσο φρέσκος δυόσμος, ψιλοκομμένος
  •  αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT