Κεφτέδες κοτόπουλου με ρίγανη και μαϊντανό και σάλτσα γιαουρτιού

Κεφτέδες κοτόπουλου με ρίγανη και μαϊντανό και σάλτσα γιαουρτιού

Διαφορετικοί κεφτέδες, από κιμά κοτόπουλου και μια δροσερή σάλτσα γιαουρτιού για συνοδεία, από τον Χριστόφορο Πέσκια.

29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για να φτιάξουμε κεφτέδες κοτόπουλου με ρίγανη, μαϊντανό και σάλτσα γιαουρτιού, αρχικά σοτάρουμε, σε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά στο ελαιόλαδο, το κρεμμύδι για περίπου 5 – 6 λεπτά, να μαλακώσει.

Στη συνέχεια, αποσύρουμε από τη φωτιά. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τον κιμά με το ψωμί, τη sweet chili sauce, το χυμό ντομάτας, τα αυγά, τη ρίγανη, τον μαϊντανό, το μείγμα του τηγανιού, αλατοπίπερο και ζυμώνουμε καλά το μείγμα για 5 λεπτά.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT