Τάρτα με ουζάτες αγκινάρες, δυόσμο και μυζήθρα

Τάρτα με ουζάτες αγκινάρες, δυόσμο και μυζήθρα

Τις αγκινάρες τις σοτάρουμε και τις σβήνουμε με ούζο πριν συνδυαστούν με φρέσκια και ξερή μυζήθρα σ’ αυτή την τάρτα που είναι νοστιμότατο ορεκτικό και ωραιότατο σνακ.

28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για την Τάρτα με ουζάτες αγκινάρες, δυόσμο και μείγμα από φρέσκια και ξερή μυζήθρα ξεκινάμε και Ετοιμάζουμε τη ζύμη μπριζέ και τη βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά να ξεκουραστεί. Σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φω- τιά ρίχνουμε το ελαιόλαδο και ό- ταν ζεσταθεί λίγο προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα σοτάρουμε για περίπου 6 λεπτά. Σουρώνουμε τις αγκινάρες, τις στεγνώνουμε και τις ρίχνουμε στην κατσαρόλα με το κρεμμύδι.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο 

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT