Η φρυγανιά και το ελαφρύ αλεύρωμα τα κάνουν τραγανά, ενώ ένα κόλπο στον τρόπο που πλάθονται δίνει έξτρα νοστιμιά.
20′ προετοιμασία
30′ τηγάνισμα
Σύνολο: 50′
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στον Γαστρονόμο
Σίγουρα στα top 3 κεφτεδάκια που σερβίρονται στην Αθήνα, τα κεφτεδάκια του «Σκυλοδήμου» είναι μεζές νοσταλγικός και μερακλίδικος.
Η φρυγανιά και το ελαφρύ αλεύρωμα τα κάνουν τραγανά, ενώ ένα κόλπο στον τρόπο που πλάθονται δίνει έξτρα νοστιμιά.
20′ προετοιμασία
30′ τηγάνισμα
Σύνολο: 50′
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στον Γαστρονόμο