Διαδικασία
Σάλτσα φράουλας
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 150°C, στη λειτουργία του αέρα.
- Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το μέλι με 200 ml νερό, ανακατεύοντας συχνά μέχρι να πάρει μία βράση. Προσθέτουμε τις φράουλες και βράζουμε για 5-6 λεπτά. Τις βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και τις αφήνουμε να στραγγίξουν (κρατάμε το σιρόπι στην άκρη).
- Τις απλώνουμε σε ταψάκι και τις ψήνουμε για 20 λεπτά. Τις αφήνουμε να κρυώσουν.
- Ρίχνουμε τη λεβάντα και τη λεμονόφλουδα στο σιρόπι και βράζουμε για 2 λεπτά, μέχρι να δέσει ελαφρώς.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο