Κοτόπουλο φιλέτο με ζεστή σαλάτα σίζαρ

Κοτόπουλο φιλέτο με ζεστή σαλάτα σίζαρ

Η ζεστή σάλτσα σίζαρ με τους κρόκους, τις αντσούγιες και τη μουστάρδα δένει μοναδικά με το κοτόπουλο και τονίζει όλη τη γεύση και τα αρώματά του. Σίγουρα θα μπει στη λίστα με τα αγαπημένα σας πιάτα

22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαδικασία

Σάλτσα

  1. Για να φτιάξουμε κοτόπουλο φιλέτο με ζεστή σαλάτα σίζαρ, αρχικά ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Βάζουμε στο μπλέντερ τους κρόκους, τις αντσούγιες και τη μουστάρδα και τα χτυπάμε για περίπου 1 – 2 λεπτά, μέχρι να πολτοποιηθούν.
  2. Συνεχίζοντας το χτύπημα, ρίχνουμε σταδιακά το ελαιόλαδο και το ξίδι, έως ότου προκύψει παχύρρευστη σάλτσα.
  3. Ρίχνουμε το λεμόνι, το τυρί, πιπέρι και χτυπάμε.
  4. Δοκιμάζουμε και, αν χρειάζεται, προσθέτουμε αλάτι.
  5. Κρατάμε τη σος στην άκρη.

Δαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT