Μάραθα τσιγαριαστά με τσακιστοελιές και πατάτες

Μάραθα τσιγαριαστά με τσακιστοελιές και πατάτες

Τα τσιγαριαστά μάραθα είναι ένα υπέροχο, πιο ασυνήθιστο αλλά απίθανο, λαδερό, μεζές και φαΐ, που αξίζει να δοκιμάσετε

22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαδικασία

  1. Για τα μάραθα τσιγαριαστά με τσακιστοελιές και πατάτες ξεκινάμε ζεσταίνοντας το λάδι σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
  2. Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο για περίπου 2 λεπτά.
  3. Προσθέτουμε τον πελτέ και ανακατεύουμε για 1 λεπτό.
  4. Ρίχνουμε πρώτα τα κοτσανάκια από τα μάραθα, τα σοτάρουμε για 2 λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε και τα φύλλα, αλάτι, πιπέρι, περίπου 100 ml νερό και τα σιγοβράζουμε σκεπασμένα για 5 λεπτά.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT