Μια τοπική απλή και νόστιμη κυριακάτικη συνταγή από το χωριό Βρυσούλα Φερών, έξω από την Αλεξανδρούπολη.
10′ προετοιμασία
1 ώρα και 30′ μαγείρεμα
30′ αναμονή
Σύνολο: 2 ώρες και 10′
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στον Γαστρονόμο
Μια τοπική απλή και νόστιμη κυριακάτικη συνταγή από το χωριό Βρυσούλα Φερών, έξω από την Αλεξανδρούπολη.
10′ προετοιμασία
1 ώρα και 30′ μαγείρεμα
30′ αναμονή
Σύνολο: 2 ώρες και 10′
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στον Γαστρονόμο