Κοτόπουλο με πλιγούρι, μια συνταγή από τον Έβρο

Κοτόπουλο με πλιγούρι, μια συνταγή από τον Έβρο

9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια τοπική απλή και νόστιμη κυριακάτικη συνταγή από το χωριό Βρυσούλα Φερών, έξω από την Αλεξανδρούπολη.

10′ προετοιμασία
1 ώρα και 30′ μαγείρεμα
30′ αναμονή
Σύνολο: 2 ώρες και 10′

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT