Για να φτιάξουμε την εξωτική πορτοκαλόπιτα με ανανά, ξεκινάμε από το σιρόπι. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε τη ζάχαρη με το νερό και τους γλυκάνισους σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και, μόλις πάρουν μια βράση και λιώσει η ζάχαρη, αποσύρουμε. Ρίχνουμε τα σποράκια βανίλιας τον χυμό πορτοκαλιού και την πούλπα ανανά, ανακατεύουμε και αφήνουμε το σιρόπι να κρυώσει.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο
Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr