Φτερούγες κοτόπουλου στη σχάρα γλασαρισμένες με σκορδάτη fish sauce

Φτερούγες κοτόπουλου στη σχάρα γλασαρισμένες με σκορδάτη fish sauce

Έτοιμοι για BBQ; Φτερούγες κοτόπουλου υπέροχα τρυφερές, με γλάσο κολλώδες-να γλείφεις τα δάχτυλά σου- και εκρηκτικής νοστιμιάς από τον Άρη Βεζενέ. Στον Γαστρονόμο Μαΐου, 79 ακόμα συνταγές για ψήσιμο στη σχάρα, μαζί με μυστικά και συμβουλές για το καλύτερο bbq της ζωής μας. Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή.

18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 6-8

  •  1.500 γρ. φτερούγες κοτόπουλου
  •  μηλόξιδο για άλειμμα

Για την ξηρή μαρινάδα

  •  15 γρ. ζάχαρη καστανή, κρυσταλλική
  •  15 γρ. αλάτι
  •  10 γρ. σκόρδο σε σκόνη
  •  10 γρ. κρεμμύδι σε σκόνη
  •  5 γρ. σκόνη τσίλι
  •  5 γρ. καπνιστή πάπρικα
  •  3 γρ. κύμινο τριμμένο
  •  3 γρ. μαύρο πιπέρι
  •  3 γρ. πιπέρι καγιέν
  •  60 ml ελαιόλαδο

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT