Για να φτιάξουμε κορμό σοκολάτας με φράουλες λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί. Αποσύρουμε το κατσαρολάκι από τη φωτιά και, όσο η σοκολάτα είναι ακόμη πολύ ζεστή, προσθέτουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε, ώσπου να έχουμε ένα λείο, σχεδόν βελούδινο, μείγμα. Προσθέτουμε τα μπισκότα και ανακατεύουμε πάλι απαλά.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο
Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr