Μαρινάρει την προβατίνα ακόμα και σε ξηρή μυζήθρα (!) Ένα σουβλάκι περιωπής, ιδανικό για BBQ. Ακόμα 79 συνταγές, μαζί με οδηγίες, συμβουλές και μυστικά για το καλύτερο BBQ της ζωής μας, αυτή την Κυριακή στον Γαστρονόμο που κυκλοφορεί με την Καθημερινή.
Για να φτιάξουμε σουβλάκι προβατίνας με σπέσιαλ μαρινάδα, αρχικά ανακατεύουμε, σε ένα μπολ, το τυρί, τα σκόρδα, τα κρεμμύδια, το ξίδι, το ακτινίδιο, αλάτι και πιπέρι.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο
Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr