Μπριζόλα tomahawk με βούτυρο miso, με ψητά ντοματίνια και salsa verde με εστραγκόν

Μπριζόλα tomahawk με βούτυρο miso, με ψητά ντοματίνια και salsa verde με εστραγκόν

Έτοιμοι για bbq; Ανάψτε θράκες, καλέστε την παρέα σας και ετοιμάστε πρώτοι την μοναδική tomahawk μπριζόλα με συνταγή του Χριστόφορου Πέσκια. Στον Γαστρονόμο που κυκλοφορεί 79 ακόμα συνταγές για ψήσιμο στη σχάρα, μαζί με μυστικά και συμβουλές για το καλύτερο bbq της ζωής μας. Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή.

13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 2-3

  •  1 μοσχαρίσια μπριζόλα tomahawk, βάρους περίπου 1.200 γρ., σε θερμοκρασία δωματίου
  •  15 ml ελαιόλαδο
  •  30 γρ. βούτυρο αγελαδινό, μαλακωμένο σε θερμοκρασία δωματίου
  •  20 γρ. σκούρα πάστα miso (σε καταστήματα με ασιατικά τρόφιμα)
  •  ανθός αλατιού, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT