Υλικά
Μερίδες: περίπου 2 μεγάλες κούπες των 250ml
- 1 κούπα ωμά αμύγδαλα λευκά, ανάλατα
- 1 κούπα ωμά αποφλοιωμένα φουντούκια
- 1 κούπα μαύρη ζάχαρη (πιο σκούρα από την καστανή και κάπως νωπή διότι περιέχει αρκετή μελάσα – τη βρίσκουμε σε όλα τα σούπερ μάρκετ)
- 2 κουτ. σούπας νερό
- τα σποράκια από 1/2 λοβό φυσικής βανίλιας (χαράζουμε τον λοβό κατά μήκος στη μέση και με ένα μαχαιράκι ξύνουμε και παίρνουμε τα σποράκια από το εσωτερικό του)
- 150 γρ. κουβερτούρα με 70% κακάο, τεμαχισμένη
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο