Υλικά
Μερίδες: 6-8 άτομα
- 1.300 γρ. φιλέτα από μπούτι κοτόπουλου
- 2 γεμάτα κουτ. γλυκού καπνιστή πάπρικα
- 100 ml ελαιόλαδο
- 100 ml λευκό κρασί
- 2 κουτ. σούπας φύλλα θυμαριού ή 2 γεμάτα κουτ. γλυκού ξερό θυμάρι, κοπανισμένο
- 2 – 3 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες (ή όσο σκόρδο θέλουμε)
- ξύσμα από 1 μεγάλο λεμόνι (ακέρωτο και βιολογικό)
- αλατοπίπερο
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο