Ήταν, μάλλον, το πρώτο ghost εστιατόριο της καραντίνας. Ο Αντώνης Δρακουλαράκος, sushi master και ο άνθρωπος πίσω από το (για πολλούς καλύτερο σουσάδικο της πόλης) Sushimou, έδειξε τότε γρήγορα αντανακλαστικά, έφτιαξε ένα ξεχωριστό μενού προσαρμοσμένο στις νέες συνθήκες και δημιούργησε ένα virtual pop up εστιατόριο που λειτουργούσε μόνο με διανομές, το Sushi Lunchi. «Φτιάξαμε τότε ένα μενού για ντελίβερι. Κρατώντας την ποιότητα το κάναμε πιο ανθεκτικό στη μεταφορά. Και στις λακούβες!» λέει ο ίδιος. Το Sushi Lunchi ξεχώρισε, αγαπήθηκε και συνέχισε την «καριέρα» του και μετά την άρση των περιορισμών. Εδώ και λίγες ημέρες έχει και τον δικό του χώρο στην οδό Βουλής, όπου μπορεί κανείς να καθίσει, να φάει σούσι σε μπολ και στο τέλος να γλυκαθεί με παγωτό μηχανής βανίλια-matcha.
Διαβάαστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο
Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr