Τι μαγειρεύει ο Τζον Σκοτίδας στo εστιατόριο της Λίμνης Βουλιαγμένης;

Τι μαγειρεύει ο Τζον Σκοτίδας στo εστιατόριο της Λίμνης Βουλιαγμένης;

Πήραμε μια πρώτη γεύση του βραδινού μενού του abraOvata που θα ξεκινήσει να σερβίρεται σε λίγες ημέρες. Σύγχρονο, πολυπολιτισμικό, έχει τη σφραγίδα ενός ταλαντούχου νεαρού σεφ με ωραίες ιδέες.

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πάντα ήταν όμορφα τα βράδια στη λίμνη Βουλιαγμένης. Και πλάι στο ήρεμο σκοτεινό νερό, και πιο πάνω, με τα βράχια και τις σπηλιές απέναντι ατμοσφαιρικά φωτισμένα. Έχει κάτι σχεδόν μυστικιστικό το τοπίο. Είναι… φυσικό αγχολυτικό. Το φαγητό, από την άλλη, είχε τα πάνω του και τα κάτω του. Φέτος όμως, αν κρίνω από αυτή την πρώτη αναγνωριστική, λίγες ημέρες προτού ο χώρος ξεκινήσει να λειτουργεί και το βράδυ (μέχρι τώρα λειτουργεί για καφέ/σνακ και μεσημεριανό) θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Το μενού του εστιατορίου αbraOvata, που πήρε το όνομά του από ένα από τα δύο είδη ασπόνδυλων της λίμνης, επιμελείται πλέον ο Τζον Σκοτίδας, το όνομα του οποίου έχουμε συνδέσει με το ελληνικό εστιατόριο Mazi και το «αδελφάκι» μπιστρό Suzi Tros στο Λονδίνο. Ο Τζον, λοιπόν και ωραίες ιδέες έχει και έφεση στα διαπολιτισμικά μιξάζ. Πράγμα λογικό. Είναι στο DNA του.

Διαβάαστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT