Η ομελέτα συνδυάζει την απλότητα με την πλούσια γεύση και μπορεί να καλύψει όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις. Η βασική συνταγή απαιτεί αυγά, γάλα, αλάτι και πιπέρι. Μπορεί επίσης να περιέχει ψημένο μπέικον, λουκάνικα, γαλοπούλα ή άλλα αγαπημένα αλλαντικά. Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε λαχανικά, όπως κρεμμύδια, πιπεριές, μανιτάρια και ντομάτες για περισσότερη γεύση και χρωματική αντίθεση. Είναι πολλές οι παραλλαγές που υπάρχουν στην ομελέτα όμως το μυστικό για να πετύχει είναι ένα. Να χτυπήσετε καλά τα αυγά μέχρι να γίνουν αφράτα και να προσθέσετε τα υλικά σας μετά. Καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε ένα τηγάνι με αντικολλητική επίστρωση για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα κολλήσει.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο
Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr