Άλλοι τα πλάθουν μικρά, να μοιάζουν σχεδόν με κεφτεδάκια, και άλλοι φτιάχνουν μπιφτέκια σε μέγεθος πίτσας (!). Κάποιοι τα κάνουν δωρικά και κρεατένια, άλλοι ειδικεύονται στα αφράτα και τα αρωματίζουν με μυρωδικά. Και έπειτα είναι και τα γεμιστά με τυρί ή τα στολισμένα με φρέσκια ντομάτα. Και στο τέλος, ράντισμα με λεμόνι, με καυτερή σάλτσα ή τίποτα; Από το Χαλάνδρι μέχρι τα Καμίνια και από το Σύνταγμα μέχρι την Ηλιούπολη βρήκαμε τα πιο ζουμερά, λαχταριστά μπιφτέκια της Αθήνας.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο
Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr