Σπιτική πίτσα με ντομάτα και κασέρι

Η καλύτερη πίτσα είναι αυτή που θα φτιάξουμε μόνοι μας…

30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 4

Για τη ζύμη

  •  1 κουτ. γλυκού ξερή μαγιά
  •  1 πρέζα ζάχαρη
  •  2/3 φλιτζ. τσαγιού χλιαρό νερό
  •  2 φλιτζ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  •  1/2 κουτ. γλυκού αλάτι
  •  1/4 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο

Για την επικάλυψη

  •  500-700 γρ. κασέρι (κατά προτίμηση Σοχού), τριμμένο
  •  2-3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  •  2 σκελίδες σκόρδου, πολύ ψιλοκομμένες
  •  1 κιλό ντομάτες (το καλοκαίρι), ξεφλουδισμένες και τριμμένες στον τρίφτη (ή 1½ κονσέρβα ολόκληρα ντοματάκια με τα υγρά τους, τριμμένα στο μούλτι)
  •  20 φύλλα από φρέσκο βασιλικό (το καλοκαίρι) ή 20 φύλλα από φρέσκο δυόσμο ή 1 κουτ. σούπας ξερή ρίγανη, τριμμένη
  •  αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

 Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT