Στραπατσάδα με πιπεριές

Στραπατσάδα με κρεμμύδια, πιπεριές και δυόσμο, λίγος ο κόπος, μεγάλη η απόλαυση!

12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 3-4

Για την στραπατσάδα

  •  6 αυγά
  •  1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  •  1 πράσινη πιπεριά κέρατο
  •  1 πιπεριά Φλωρίνης
  •  1 φλιτζ. τσαγιού φέτα, χοντροκομμένη
  •  4 ντομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες σε μέτρια κομμάτια
  •  αλάτι, πιπέρι
  •  ρίγανη ξερή, κατά βούληση
  •  ελαιόλαδο

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT