Υλικά
Μερίδες: 6
- 1 πακέτο φύλλα κρούστας
Για τη γέμιση
- 14 φέτες παστουρμά
- 300 γρ. κασέρι (προτιμότερο Σοχού ή Βόλου – σε μεγάλα σούπερ μάρκετ), τριμμένο
- 2 αυγά, χτυπημένα
- 2 κουτ. σούπας φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα
- 3 ντοματάκια κονσέρβας, ψιλοκομμένα
- 2 πιπεριές Φλωρίνης από βάζο, στραγγισμένες και κομμένες σε ψιλά καρέ
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- ελαιόλαδο για το άλειμμα των φύλλων
- μαυροκούκι για το πασπάλισμα (σε μπαχαράδικα και σε μεγάλα σούπερ μάρκετ, στα ράφια με τα μπαχαρικά ή με τις αρωματικές ύλες ζαχαροπλαστικής, δίπλα στη μαστίχα, το κακουλέ κ.λπ.) ή λευκό σουσάμι
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο